lördag 16 juni 2012

Utflykt!

Den 16 juni, den dagen som vi gifte oss för många,många år sedan. Det är en regnig lördag och vi firar med att åka på utflykt!

Vi åker mot Vråka. Ute är det grått och grönt och vått.

Vi besökte "lilla återbruket" en glashytta i Vråka.


Vi drack gott kaffe med hembakat bröd på Café Vråka.
MYSIGT


Min "bilstickning" ska bli en pulsvärmare av restgarner.

Alltså en mycket lyckad utflykt!

5 kommentarer:

 1. Låter som en lugnare dag än den för "många många år sen" ;). Om den var lika minnesvärd kan man kanske diskutera. Tiden går och mycket vatten runnit under broarna. Grattis får man nästan säja till alla som, liksom jag o min man, lyckats hålla ihop i många år. Vi är nästan sällsynta....
  Ha en skön o rolig midsommar med nära och kära o med lagom dos avkoppling, kanske stickning....
  Kram Monika.

  SvaraRadera
 2. Tack för det jätte fina paketet som kom till mej garn & koppbyte , älskar rosa o samlar ju på tupperware nyckelringar hade inte den du skicka oxå ett ljuvligt doftljus i rosa , blev verkligen superduper glad över allt stort tack o ha en skön sommar

  SvaraRadera
 3. Man får göra det bästa av dagen... även om det regnar och det lyckades ju ni med! Även jag och min "gubbe" har varit gifta i mååånga år, nästan så man känner sig lite antik:-)
  Fortsätt och ha det bra/ Irené

  SvaraRadera
 4. Mysig utflykt! Perfekt sätt att fira tycker jag. :-)

  SvaraRadera
 5. Va mysigt..o det ser så gott ut..smörgås o dopp..Pulsvärmen kommer att värma gott då snön yr o det blir kallt.. NU just så regnar det här..annars så ha jag klippt gräset..hann nu inte överallt då regnet kom..Ha en fin midsommar..

  SvaraRadera