söndag 24 juni 2012

Midsommar stickning

I helgen har jag stickat ett par sockor: Sweet Paprika Designs Cranberry Biscotti. Mönstret hittade jag på Ravelry , just det här mönstret var gratis.

Jag ska skicka iväg ett paket till Sandra i morgon med garn och god choklad. 
Ulrika på stickamera  har ordnat ett byte: Garn & Choklad 4 och vem vill inte få garn o choklad.


2 kommentarer:

 1. Fina sockor du stickat i helgen. Garn o chokladbytet har jag missat. Hinner inte kolla upp allt som händer. Trodde jag skulle hinna så mycket i helgen, men först i kväll kom jag till vävstolen och kunde väva ett par ripslöpare. Nu har jag några meter kvar och hoppas hinna det mesta i morron. Ska ju iväg på hantverksmässa på fredag-söndag. Jag har även bokat rum i Sthlm i mitten av juli för att titta på alla fina utställningar där. Mina dag behöver fler timmar. Men ingen kan ordna det åt mej, så jag får väl fortsätta göra vad jag hinner och hoppa över resten.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Härliga sockar:)!
  Du är duktig och får saker färdiga du.
  Jag har absolut inget emot att få choklad och garn- får se hur det blir om jag anmäler mig- har aldrig gjort nåt sånt....
  Jag har i alla fall stickat en ganska stor o mycket enkel sjal klar, ska bara fästa trådar o blocka.Jag var inne på Droppen i Kalmar sista dagen hon hade öppet-(visst blev det en snabb o lite konstig stängning??)- o köpte då några nystan ganska grovt bomg som jag nu stickat till en sjal.
  Hoppas det blir lite fint väder nu så vi får njuta lite sommar.
  Kram Monika

  SvaraRadera