måndag 30 januari 2012

Trevlig träff

Idag åkte jag till Kalmar och träffade Monika (även kallad mormor i sin länk), vi fick en mycket trevlig förmiddag. Vi satt oss på ett trevligt cafe, till fikat pratade vi barnbarn, böcker och garn, ja vi hade så trevlig. Ja sen blev det besök i två garnbutiker i centrala Kalmar och visst följde en hel del garn med hem. I en affär med allt möjligt hittade jag bambustickor för 10:- paret.
Sen besökte jag IKEA och köpte med mig 5 meter bomullstyg av vardera rött o grönt som ska bli till inslag i någon matta.

Detta är dagens iköp. Drops Lace ska bli en skön sjal när jag har stickat klart de sjalar som är påbörjade redan.
Min hund Spirit var på Läckeby vetrinärstationen under tiden jag var i Kalmar. Hon opererades och allt gick bra så jag fick med henne hem.
Hon blev friskförklarad och ska få fler goda år i vår flock: med husse, matte och tollarsyster Spray.

6 kommentarer:

 1. Jag läste på Monikas blogg om er trevliga dag i Kalmar... och därmed tittar jag in hos dig också. Fina nystan och rejäla stickor du har hittat. Kag köper också av Ikeas billiga bommullstyg till mattinslag, särskilt svart som är svårt att få tag i annars.
  Hälsningar Irené

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar oxå köpa svart men det var slut idag.
   Jag kollar i din blogg oxå då o då.

   Radera
 2. ja, det var en trevlig dag:).
  Skönt att det gick bra med hunden och hemresan.
  Man ska väl inte hoppas att du behöver göra fler sjukresor men.......skulle det va så, så gör vi om det ;)
  kram Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det behöver inte vara en sjukresa för att vi ska göra om en trevlig Shoppingresa.
   Kram Eva-Lena

   Radera
 3. Hej! Ser att du haft en trevlig och fått träffa Monica också. Så mycket fint garn du köpt - jag har ett likadant nystan som ligger till vänster som det står Knit på, tror det är samma färg också. Får se om jag kommer igång någon gång med stickningen. Letar efter ett lätt mönster, men måste nog köpa en rundsticka också.
  Hälsa vovven också och ge henne lite extra gott efter opererationen.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj Birgitta jag har massor av rundstickor kvar sen jag drev en affär med väv o ullstickgarn... vilken grovlek vill du ha o längd? jag kan kolla om jag har i mitt lager så skickar jag en till dig...Minskar mitt lage så sakteliga.

   Radera