söndag 15 april 2012

Ny varp o ny matta


Nu är vävstolen laddad men en ny mattvarp så nu ska jag väva sommarmattor.
Vävningen går så mycket lättare när jag har en spännande talbok att lyssna till.

På stickorna har jag sockor med "Garnfilibabbas" garn och mönster "Murgröna".
En socka är klar och nr. 2 på gång.

6 kommentarer:

 1. Din matta ser verkligen somrig ut. Riktig fin!

  SvaraRadera
 2. Milda fina färger i din sommarmatta och du är också flitig med stickorna! Jag gör som du...lyssnar ofta på en ljudbok när jag väver, visst är det mysigt att sitta där i sin egen lilla värld, lyssna på något bra och samtidigt se väven växa fram :-) Jag ska också börja på en ny matta, jag har svart varp men har inte riktigt bestämt vilken färg jag ska väva i ännu, men det ger sig/ Hälsningar Irené

  SvaraRadera
 3. Vilken fin sommarmatta du håller på med nu. När jag väver så lyssnar jag Radio Värmland. Det finns där i bakgrunden och går in genom ett öra och ut genom andra och ibland så lyssnar man lite mer.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Oh, jättesomrig o fin matta! Ljusa mattor på sommaren är helt underbart.
  Hur går det med uppifrån och ner koftan? Jag såg att sticklägret inte blir av!- stackars dej! Kan du efteranmäla dej till RÅM? Det vore roligt att ses. :)
  Kram Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo vårat stickläger i Omberg blir av. Jag åker hemmifrån lite efter lunch på fredag för en trevlig helg med Tvåändsstickning.
   Hoppas ni får en riktigt trevlig helg i Ystad!
   kram Eva-Lena

   Radera
 5. Tack för boktipset :-) Nu har jag också lånat Camilla Läckbergs Änglamakerskan och började lyssna på den när jag satt och vävde i dag, den verkar bra... det blir spännade att lyssna vidare och se vad som händer/ Irené

  SvaraRadera